kop 1

Izlazak + Upoznavanje = Ljubav

Ti si ono što nikada nisam znao da oduvek želim

Upoznali smo se pri jednom izlasku gde smo sasvim slučajno na nagovor svojih prijatelja otišli. Spojio nas je slobodan prostor u uglu kluba, ka kojem smo oboje krenuli kako bismo se sklonili iz gužve. Započeli smo razgovor i tada nismo ni mogli pretpostaviti da je to početak jedne duge i divne veze. U našem slučaju se obistinila izreka da se ljubav desi kada se najmanje nadaš.

Kako je vreme odmicalo shvatili smo da naš susret nije slučajnost i da je bilo suđeno da se tog dana sretnemo i upoznamo. Prošli smo mnogo toga, bili smo jedno za drugo kada god je zatrebalo i učinili smo jedno drugo boljim ljudima. Svakim novim danom shvatali smo da naša veza ide samo u jednom smeru…

Verili smo se!

Dan kada smo otvorili novo poglavlje naše ljubavi

U mnogo navrata smo pričali o našoj budućnosti ali nikada nismo govorili o konkretnim datumima. Uživali smo u trenutku i zajedničkim momentima. Završetkom studija, jedan period naših života na kojem smo naporno radili je ostao iza nas i želeli smo da se odmorimo do nekih novih izazova. Spletom okolnosti, iskrsao nam je put na Kopaonik, planinu koju volimo da obilazimo leti, kada je posećenost manja a mogućnost uživanja znatno veća. Istog momenta sam pomislio da je to prilika da uradim davno željeno, zaprosim osobu, sa kojem već duže vreme delim sve u životu. Činjenica da je put planiran dan nakon diplomskog, stvorilo mi je mogućnost da neopaženo pripremim sve detalje veridbe. I tako, prvog dana našeg boravka, iskoristio sam momenat i u prelepom pejzažu, zaprosio svoju buduću suprugu.

kop 2

kop 3

Lepu vest smo podelili sa najbližima i zajednički proslavili ovaj bitan dan za sve nas. Odredili smo okvirni datum i krenuli smo polako u obilaženje restorana, bendova. Na kraju smo se odlučili za 11. jun, koji je simboličan i po tome što smo se na taj dan verili. Kada budete čitali ove redove pripreme za venčanje će biti uveliko u toku sa željom da taj dan svima ostane u lepom sećanju.

Dan o kojem dugo razmišljamo i koji će biti nešto najlepše što nam se desilo u dosadašnjoj vezi. Odbrojavanje je počelo i par nedelja nas deli od najznačjnijeg dana u našem zajedničkom životu.